Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ με τη συμμετοχή και 140 και πλέον «γαλάζιων» στελεχών. Την εκδήλωση οργάνωσε η γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ και είχε σχέση με την επιμόρφωση των στελεχών της Γραμματείας τόσο και κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Μιλώντας στα parapolitika.gr «γαλάζια» στελέχη που συμμετείχαν μίλησαν για πρωτόγνωρη εμπειρία καθώς όπως έλεγα χαρακτηριστικά «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είχε δεκαετίες να συμβεί στο εσωτερικό της ΝΔ».

Τίτλος της πρώτης θεματικής ενότητας υπήρξε το #organwnomaste ενώ ένα από τα μότα της συνάντησης υπήρξε το «οι νίκες δεν έρχονται μόνο από τις μονάδες αλλά από τις ομάδες».

Η επιμόρφωση των «γαλάζιων» στελεχών, σύμφωνα με κύκλους της ηγετικής ομάδας της Πειραιώς, αποτελεί πρωταρχικό σκοπό ώστε να καταστεί η ΝΔ ένας σύγχρονος πολιτικός οργανισμός. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης υπήρξαν εισηγήσεις για το τρόπο διοίκησης των σύγχρονων οργανώσεων και οι κατάλληλες επικοινωνικές συμβουλές προς τα στελέχη .

Η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.