Με ένα ενδιαφέρον κατά πολλούς σκίτσο, που φέρει την υπογραφή του «ΝΚ» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, απέδειξε ότι εκτός από πιστός αριστερός είναι και πολυτάλαντος!

Το σκίτσο που ανέβασε στο facebook και έχει… σαρώσει από σχόλια και παρατηρήσεις χρηστών του διαδικτύου μαρτυρά ότι δεν είναι τυχαία στο Μαξίμου κι ότι ο Τσίπρας δικαίως τον έχει στο πλευρό του.  

Εκτιμώντας όλοι τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του κ. Καραναίκα, οι οποίες εκφράστηκαν με ένα σκίτσο, που έχει την άποψή του και την αξία του, ίσως συλλεκτική για πολλούς, έρχεται μάλιστα την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Υπογράφονται συμφωνίες, έρχονται σκληρά μέτρα-οδοστρωτήρας για την ελληνική κοινωνία, αλλά… ο καλλιτέχνης Καρανίκας μπορεί να εμπνευστεί από κάθε κατάσταση. Οι αριστερές του ανησυχίες μας εντυπωσίασαν. Και σίγουρα η προσφορά του στην Τέχνη θα είναι σημαντική. Μπράβο στο Μαξίμου που φέρνει κοντά του νέους ανθρώπους και τους δίνει την ευκαιρία να εντοπίσουν και να αναδείξουν τα κρυφά τους ταλέντα.

Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο δημιούργημα του Νίκου Καρανίκα. Μέχρι το 2019 άλλωστε… θα έχει χρόνο να εμπνευστεί το επόμενο σκίτσο του.  

Στ. Νοβ.