Με ένα αιχμηρό σχόλιο, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, απάντησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την αναφορά που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον τελικό κυπέλλου σχολίασε σε έντονο ύφος λέγοντας: "Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη"   Εν συνεχεία, το Μέγαρο Μαξίμου παρατηρεί ότι "ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε "πρωινάδικο", όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με "πέτσινο" γκολ στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. 'Αντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!", συμπληρώσε.

Η πάντα «ετοιμόπολεμη»  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, «σήκωσε» το γάντι, σχολιάζοντας: "Το κείμενο αυτό δεν είναι ένα ελευθέριο σχόλιο κάποιου φανατικού στο διαδίκτυο. Είναι μία επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Πρωθυπουργού κάτω από τα εμβλήματα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κανένας ανεξάρτητος άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πια την ελάχιστη αμφιβολία, ότι είναι ο εξυπνακισμός, η αλαζονεία και η προχειρότητα που κυβερνούν σήμερα την χώρα μας."

Δείτε την ανάρτηση: