Είναι γνωστή η στενή και μακρά φιλία που ενώνει τους δύο πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο όταν βρίσκουν ευκαιρία τα λένε οι δυο τους και πάντα το «πηγαδάκι» που δημιουργούν τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πλησίασε πρώτος τον Κώστα Καραμανλή και αφού τον χαιρέτησε και έκαναν τα «αστειάκια» τους με όλη την παρέα, στη συνέχεια έκατσε ακριβώς μπροστά από τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος του απευθύνθηκε και πάλι, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να γυρνάει πίσω και τον Κώστα Καραμανλή να ανασηκώνεται από τη θέση του προκειμένου να του ψιθυρίσει κάτι.

Δε μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών ωστόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης του απάντησε "Συμφωνώ απόλυτα πρόεδρε...", έχοντας ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr το επόμενο διάστημα οργανώνεται μία συνάντηση - τραπέζι με πρωτοβουλία του «σκληρού» πυρήνα των καραμανλικών, βουλευτών και μη, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρών και ο Κώστας Καραμανλής.