Θα μπορούσε να είναι η πολιτική είδηση των ημερών, ωστόσο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα χιουμοριστικό τρολάρισμα.

Ειδικότερα, σε site που σου δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσεις τον εαυτό σου όπως θέλεις, εμφάνισε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που παραιτήθηκε πρόσφατα ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Θανάσης Χειμωνάς φάνηκε να το διασκεδάζει όπως φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τι αναφέρει το channel28news.com:

«Η είδηση ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον πιο δυναμικό νέο πολιτικό της χώρας. Πιστεύουμε πως ο Θανάσης Χειμωνάς, γνωστός για τον πατριωτισμό και το ήθος του, θα δώσει νέα πνοή σε ένα κόμμα που πραγματικά θα τον υπολογίζει και θα τον σέβεται”. Από την πλευρά του, ο κ. Χειμωνάς τόνισε: “Παρά τις όποιες πολιτικές μας διαφορές η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου είναι γνωστή. Δυστυχώς, η Κεντροαριστερά έχει πλέον πεθάνει. Πρέπει να αναζητήσουμε το μέλλον της Ελλάδας μας σε πιο ριζοσπαστικές δυνάμεις και οι ΑΝΕΛ σίγουρα είναι η πιο σημαντική από αυτές.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το “κονέ” έγινε μέσω του Κώστα Ζουράρι ο οποίος συνδέεται με προσωπική φιλιά με τον Χειμωνά, έχοντας μάλιστα παρουσιάσει και βιβλίο του πριν μερικά χρόνια στην Κρήτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία ήταν να ανακοινωθεί πριν από περίπου ένα μήνα, καθυστέρησε όμως λόγω των προκλητικών δηλώσεων του Ζουράρι εναντίον του Ολυμπιακού στον ΣΚΑΪ.

Ο Θανάσης Χειμωνάς αναμένεται να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ στις επερχόμενες εκλογές με εναλλακτική τον νομό Καβάλας όπου είχε γεννηθεί ο πατέρας του».

Δείτε και την ανάρτηση του ίδιου στο Facebook: