Από το… αριστερίστικο και αμιγώς φοιτητικό λουκ η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, έχει μεταμορφωθεί σε μια πολύ σικάτη γυναίκα που μπορεί να με το στυλ της όχι μόνο να δώσει μαθήματα κομψότητας, αλλά και να ξεχωρίσει. Η σύντροφος του Πρωθυπουργού έκανε το ντεμπούτο της με το νέο της στυλ, στην Κίνα και στο δείπνο που δόθηκε στο Μέγαρο του Λαού στην Κίνα.  

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στην συνάντηση κορυφής, στο Μέγαρο του Λαού στην Κίνα για το επίσημο δείπνο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, ενώ στην συνέχεια συμμετείχαν σε πολιτιστική εκδήλωση στην εθνική όπερα του Πεκίνου.  

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, επέλεξε ένα σατέν φόρεμα, στο χρώμα του πάγου, με βαθύ σκίσιμο.   Η σύντροφος του πρωθυπουργού συνδύασε το κομψό της φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα γνωστού οίκου, μακριά, διακριτικά σκουλαρίκια και μικρό τσαντάκι στο ίδιο χρώμα με την τουαλέτα της.   Το μακιγιάζ της είναι απαλό με έντονο όμως κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της ήταν απλά πιασμένα.