Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί με σιγουριά αν μας… ψεκάζουν και ίσως να υπάρχουν πού και πού μερικοί ψεκασμοί διαφορετικά δεν εξηγούνται κάποιες αντιδράσεις. Είναι ωραίο πάντως να έχεις τον δικό σου κόσμο, να ζεις να λειτουργείς και να ασκείς πολιτική μέσα σ’ αυτόν. Χθες, έδωσε και πάλι τα ρέστα της η Θεανώ Φωτίου η «νοικοκυρά υπουργός» που μας ενθουσιάζει με τις προτάσεις της για τους φτωχούς, η οποία θα κάνουν πολύ καιρό να φάνε γεμιστά ξανά.

Η ίδια πάντως μιλώντας για τα λεφτά του θα έρθουν το 2019-που προφανώς μέχρι τότε θα «ονειρευόμαστε» ότι είμαστε από εκείνους τους φτωχούς που τουλάχιστον μπορούν να φάνε γεμιστά γιατί στην ουσία ούτε αυτά θα μπορούμε… κουράγιο δυό χρόνια μένουν – ο ΣΥΡΙΖΑ θα οικοδομήσει το νέο κοινωνικό κράτος!

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Δήγματα Γραφής στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου αναφέρει για την κ. Φωτίου επίσης: «Όπως είπε, σκορπώντας αφειδώλευτο γέλιο, η νοικοκυρά υπουργός «φεύγουμε από το πελατειακό και επιδοματικό πλαίσιο που είχαν δημιουργήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και πλέον οικοδομούμε ένα διαφανές κοινωνικό κράτος».  

Δεν περιγράφω άλλο….