Ένα χαλαρό δείπνο με θεά την Ακρόπολη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, το βράδυ της Τρίτης, στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση για την παρουσία του νέου του βιβλίου του, «Μύθοι και αλήθειες για το δημόσιο χρέος».

Έτσι, στελέχη που συνομιλούν τακτικά μαζί του βρέθηκαν σε εστιατόριο, πλησίον της Ακρόπολης, προκειμένου συζητήσουν σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, αλλά και να κάνουν το δικό τους απολογισμό για την εκδήλωση, την οποία και χαρακτήρισαν απόλυτη επιτυχημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να τιμήσουν τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υπήρξαν στελέχη που ταξίδεψαν ακόμα και από την άλλη άκρη της χώρας. Μεταξύ άλλων, το παρών στο δείπνο έδωσαν οι: Κοσμάς Βαρσάμης, Γραμματέας της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας, Σοφία Αδάμ και Νίκος Μπουνάκης, μέλη της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, Γιώτα Γαζή, πρώην περιφερειάρχης Φωκίδας, Παναγιώτης Κωστούλας, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Λούσκος, Στέλιος Αγγελούδης, Παύλος Αθανασόπουλος, Αγγέλα Τριανταφύλλου, Γιώργος Τράπαλης, Μαρία Γκαλιούρα και Χρήστος Γκαλιούρας, Μίλτος Κλαπαδάκης, Πελαγια Κιτσοδήμου, Φανή Αγορίτσα, Λίλη Ντίνα, Νίκος Τέλης, Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου στο ΑΠΘ.