Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας.

Πρόκειται για το φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους της Δόξας Λευκάδας και της ομάδας μπάσκετ της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, o «Αγώνας Αγάπης» κρίθηκε ότι πέτυχε τον σκοπό του, καθώς το κλίμα ήταν ενωτικό και γιορτινό.

Στην ομάδα της Βουλής συμμετείχαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Χρίστος Δήμας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Μάριος Γεωργιάδης, Σάκης Τζαλαλής, Θεόδωρος Υφαντής, Παντελής Περιβολάρης, Λεωνίδας Γεωργιάδης, ο Θανάσης Καββαδάς, ο Γιώργος Σολδάτος (γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Θόδωρου Σολδάτου) και στον πάγκο χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Για την ομάδα των παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας έπαιξαν οι Κώστας Ιωακειμίδης, Θωμάς Ζαβιτσάνος, Νίκος Δουβίτσας, Χαρίλαος Καββαδάς, Χαράλαμπος Καλός, Κων/νος Φραγκούλης, Νίκος Χαμοσφακίδης, Ιωάννης Φέτσης, Νίκος Βεργίνης, Ευστάθιος Κατωπόδης, Σπύρος Λογοθέτης, Νίκος Τυπάλδος, Σπύρος Σταματέλος, Αλέξανδρος Κολυβάς, Τετράδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ στη Λευκάδα Θανάσης Καββαδάς έπαιξε και με τις δυο ομάδες καθώς υπήξε ο πρωτεργάτης της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Διαιτητές ήταν οι Γιάννης Καββαδάς και Αλκίνοος Κωνής. Την έναρξη του αγώνα σήμανε ο Ηλίας Βασιλείου. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 72-55 υπέρ της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τίς 10.000 ευρώ καιθα μοιραστεί ισόποσα στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας που νοσεί.