Με έναν ρομαντικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο επισημοποίησαν τη μακρόχρονη σχέση τους στις αρχές του μήνα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, και η πρώην υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, Πόπη Καλαϊτζή.

Το ζευγάρι τέλεσε τον θρησκευτικό του γάμο στο νησί της Τζιας και περιχαρής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια φωτογραφία στο facebook, γράφοντας: «Το πήρα το κορίτσι»! Δεν τελειώνουν, όμως, εκεί τα ευχάριστα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Secret», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από σύζυγος, σύντομα θα γίνει και… μπαμπάς!

Πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον 4 με 5 μήνα, ωστόσο, όπως ο γάμος τους έμεινε επτασφράγιστο μυστικό, έτσι και τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης το ζευγάρι δεν ήθελε να γίνουν γνωστά από την αρχή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που επισπέυθηκε ο γάμος. Πάντως, για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη σύζυγό του σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής τους. Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Πόπη Καλαϊτζή είναι από τα πολιτικά ζευγάρια που διατηρούσαν σχέση για πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να προκαλέσουν. Αλλωστε, ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος είναι από τους πολιτικούς που κρατούν χαμηλό προφίλ τόσο στην προσωπική όσο και στην πολιτική ζωή τους. Οι δυο τους ήρθαν κοντά χάρη στην πολιτική, με την Πόπη Καλαϊτζή να έχει διανύσει μια εξαιρετικά δυναμική πορεία στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, υπήρξε και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί, ενώ για πολλά χρόνια ήταν έπαρχος στην περιοχή του Λαγκαδά.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η γνωριμία του Κωστή Χατζηδάκη και της Πόπης Καλαϊτζή έγινε κατά την προεκλογική περίοδο, στις επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Στις αποστολές συμμετείχε και ο Κωστής Χατζηδάκης. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, ωστόσο, τους ανάγκασαν να ζήσουν για αρκετό καιρό μακριά ο ένας από τον άλλο.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, ως αντιπρόεδρος του κόμματος, έπρεπε να μένει στην Αθήνα, όσο όμως η γνωριμία του με την Πόπη Καλαϊτζή προχωρούσε και οι δύο αναγκάζονταν να ταξιδεύουν συχνά, μοιράζοντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας το δρομολόγιο ΘεσσαλονίκηΑθήνα.

Οταν τα τελευταία χρόνια η πρώην έπαρχος αποφάσισε να αφήσει την πόλη της και να εγκατασταθεί στην Αθήνα, έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Κωστή Χατζηδάκη. Σήμερα, αρκετά αποστασιοποιημένη από το πολιτικό προσκήνιο, εργάζεται ως γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μετά τις προετοιμασίες του γάμου της, έρχεται η απόλυτη ευτυχία για την ίδια, αλλά και για τον σύζυγό της, αφού ξεκινούν τις προετοιμασίες για την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.