Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα του Αύριο». Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και εκτός από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, έδωσαν το παρών ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και πλήθος νέων ανθρώπων.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης πήρε το λόγο αρκετές φορές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι 16 νέοι επαγγελματίες που εκπροσωπούσαν όλο το φάσμα των παραγωγικών τάξεων, από αγρότες και εμπόρους μέχρι δικηγόρους και οδοντιάτρους.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, καθώς ένας 28χρονος, ο Νίκος Αλευράς, ζήτησε το λόγο για να δηλώσει πως είναι "απολυμένος" από την Eldorado Gold και πως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση. Ο νεαρός τόνισε ότι περιμένει την αποκατάσταση της τάξης στην ιδιωτική οικονομία από την επόμενη κυβέρνηση, της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση της «γαλάζιας» νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της πολύμηνης καμπάνιας με τίτλο «Αύριο», ουσιαστικά ανοίγει τις δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας για τη ΔΕΘ.