Κατά τη διάρκεια του περασμένου τριημέρου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ, όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία, έγινε και μία συνάντηση που συζητήθηκε αρκετά τόσο για την επιτυχημένη έκβαση της όσο και για τα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη που έδωσαν το παρών. Ο λόγος για το reunion που οργάνωσαν πρώην Οννεδίτες και Δαπίτες της δεκαετίας 1975-1985 σε γνωστό μπαρ -εστιατόριο της πόλης.

Εκεί, εκτός από τους διοργανωτές του event, έδωσε το παρών ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος παρέμεινε μέχρι το τέλος, ευδιάθετος και συνομιλώντας με όλα τα στελέχη που αναμφίβολα τον συνδέουν πολλά.  Επίσης παραβρέθηκε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Πλήθος στελεχών και βουλευτές της συμπρώτευουσας ήταν εκεί ως οικοδεσπότες καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με "γαλάζιους" που είχαν συρρεύσει από ολόκληρη την Ελλάδα. Την ευθύνη της διοργάνωση είχαν οι πρώην Οννεδίτες Γ. Αδαμούλης (Λάρισσα), Αντιγ. Γεωργιάδου (Θεσσαλονίκη), Αθ. Μασλαρινός (Σέρρες), Κ. Μπέσης (Αθήνα) και Ν. Φώτος (Πέλλα). Μάλιστα συζητήθηκε έντονα η συγκεκριμένη συνάντηση να καθιερωθεί σε ετήσια βάση είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα.

Επίσης, έδωσαν το παρών οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς και ο Στράτος Σιμόπουλος. Πλήθος στελεχών, πρώην βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, απ' όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο της παραλιακής προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά αλλά και να συζητήσουν τα τεκταινόμενα. 

Δείτε τις εικόνες: