Από τη Δευτέρα περιμένει η αντιπολίτευση τον Πάνο Καμμένο να προσκομίσει, όπως υποσχέθηκε, τις αποδείξεις πληρωμής του ξενοδοχείου στο Λονδίνο, μιας και στα πρακτικά της Βουλής κατέθεσε την απόδειξη της κράτησης του.

Κι όχι μόνο η αντιπολίτευση δηλαδή, αλλά όλοι οι πολίτες της χώρας που θέλουν να πάρουν κουράγιο και αυτοπεποίθηση από την προσωπική ιστορία του υπουργού, που μόλις λίγα χρόνια πριν είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή οτι δεν έχει να πληρώσει τον φόρο ακίνητης περιουσίας, το λεγόμενο τότε «χαράτσι της ΔΕΗ». 

«Εγώ ομολογώ ότι την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν έχω να την πληρώσω. Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω να το πληρώσω. Έχω πέντε παιδιά. Δεν είμαι κανένας άνθρωπος που κάνω ζωή περίεργη. Και τα παιδιά είναι τεκμήριο πια...Αυτή η επίθεση που γίνεται στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει τώρα» είχε πει τότε, σε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Τέσσερα χρόνια μετά, η ελπίδα ήρθε, η κυβέρνηση άλλαξε και τη χώρα και την Ευρώπη ολόκληρη, τόσο πολύ που ένας άνθρωπος που ήταν ένας απο εμάς, ένας απλός άνθρωπος, που δεν είχε να δώσει τη δόση του ΦΑΠ, πλεον μπορεί να μένει, με δικά του έξοδα, στο πολυτελές Mandarin Hotel του Λονδίνου, μετά της συζύγου του βεβαίως βεβαίως, με τα εντυπωσιακά κοσμήματα και την Chanel τσάντα. Κι όλα αυτά παρότι είπε στην Βουλή τη Δευτέρα πως μπήκε στην πολιτική με περισσότερα χρήματα από όσα έχει πια. 

Το να προσκομίσει την απόδειξη της πληρωμής δεν είναι απλώς μια τυπική δέσμευση για να κλείσει τα στόματα της ΝΔ. Θα είναι μια μοναδική αχτίδα φωτός στον χειμαζόμενο Έλληνα που θα ταυτιστεί με αυτό το λαικό παιδί που τα κατάφερε. Που θα πει ένα ευχαριστώ στον Θεό που με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την ανάπτυξη που θα απογειωθεί θα μπορεί κι αυτός να ξεσκάει στο Mandarin αντί να μετράει τα δεκάρικα της δόσης του ΕΝΦΙΑ. Μην το κάνετε επειδή φωνάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργέ μου...Κάντε το για όλους μας.