Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Σαλαμίνα όπου ήταν σταθμευμένα τα ταξί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε προς το μέρος τους όπου συνομίλησε με τους οδηγούς ταξί.

Την ώρα που κινούνταν προς τα εκδοτήρια εισιτηρίων, οι οδηγοί που ήταν σταθμευμένοι στην πιάτσα τον χαιρέτησαν και εκείνος ανταπέδωσε πλησιάζοντας τους.

Το θέμα που μονοπώλησε την κουβέντα ήταν το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών για τα ταξί. Οι παριστάμενοι οδηγοί ανέφεραν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα με την πλατφόρμα Taxibeat αλλά επιθυμούν να υπάρχουν κανόνες, ενώ χαρακτήρισαν σωστή τη θέση της Νέας Δημοκρατίας που υποστηρίζει καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι, δυστυχώς, η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση και τις ελεύθερες επιλογές και τόνισε ότι στο ζήτημα της πλατφόρμας Taxibeat, ταυτίζεται απόλυτα με τα στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών.