Χαμόγελα χαράς για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα και βρέθηκε στο νομό Μαγνησίας και στο ηρωικό Βελεστίνο για να βαφτίσουν ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Μεγαλώνουν με αγάπη τα δύο αγόρια τους Περσέα και Αλκαίο, αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας (από τον πρώτο της γάμο) Αλέξανδρο και Θεοδώρα και δεν ξεχνούν ποτέ τα βαφτιστήρια τους. Η Ευγενία και ο Άδωνις, μάλιστα, είχαν βαφτίσει στο παρελθόν μαζί ένα κοριτσάκι και τώρα έγιναν ξανά νονοί μιας πανέμορφης μπέμπας.

Το όνομά αυτής... Σοφία – Μαρία!

“Και το όνομα αυτής Σοφία - Μαρία! Το δεύτερο πνευματικό μας κοριτσάκι που βαπτίσαμε με τον Άδωνι σήμερα στο πανέμορφο χωριό Μικρό Περιβολάκι, κοντά στο ηρωικό Βελεστίνο. Η μικρούλα μας δεν έκλαψε καθόλου, ενώ φάνηκε πως τα βαπτιστικά της ρουχαλάκια - όλα από τον οίκο @karaververis - της άρεσαν πολύ! Να μας ζήσει!”, έγραψε στο Instagram η Ευγενία Μανωλίδου και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με την πνευματική της κορούλα!

Πιο συγκεκριμένα η βάφτιση τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου στο μικρό Περιβολάκι Βόλου, γεγονός που δεν πτόησε φίλους και γνωστούς να προσέλθουν από μακριά, κάνοντας ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ελληνική περιφέρεια.

Τη βάφτιση ακολούθησε γεύμα σε μεγάλο κέντρο της περιοχής, όπου οι παριστάμενοι απόλαυσαν τοπικές γεύσεις και άφθονο κρασί. Ανάμεσα τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ., κ. Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Αριστείδης Φωκάς, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Ν.Δ., κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης, ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Τάσος Τζίκας και Κυριάκος Ποζρικίδης και πολλοί τοπικοί παράγοντες.