Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, φαίνεται ότι δεν ξεχνάει τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας όπου ανδρώθηκε πολιτικά και αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

Σήμερα, με αφορμή τα 43 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, έκανε μία ανάρτηση στο facebook που συγκίνησε πρώην και νυν Οννεδίτες, λέγοντας: "43 χρόνια ΟΝΝΕΔ. Σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας χάρισες."

Το βίντεο που ανήρτησε ο πρώην πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας είναι από το απόσπασμα της ομιλίας του για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ το 2014, όπου είχε παρεβρεθεί σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία, όλων των γενεών, και απ' ότι φαίνεται αυτή ήταν και η τελευταία μαζικότερη εκδήλωση της Οργάνωσης καθώς είχε συγκεντρώσει γύρω στα 3.000 άτομα, απ' όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός οικονομολόγος είναι πλέον μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και ως ελεύθερος επαγγελματίας πια, με τη δική του εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα διεκδικώντας μια θέση στη Βουλή και συγκεκριμένα στη Β' Αθήνας, όπως λέγεται.

Δείτε την ανάρτηση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ:

Δείτε το βίντεο: