Με δύο tweet ολοκλήρωσε την πρώτη του επίσημη ημέρα με τη νέα του κομματική ιδιότητα, αυτήν του τομεάρχη Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Κικίλιας, με τα οποία στο μεν ένα εγκωμίασε τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα του προκατόχου του Άδωνι Γεωργιάδη, στο δε άλλο εξέφρασε τον σεβασμό του για τους αποστράτους και τα στελέχη των Ε.Δ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ανέφερε: «Αναλαμβάνω τον τομέα Άμυνας - ΝΔ από τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη, έναν αληθινό αγωνιστή, που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει», ενώ στο δεύτερο σημείωνε: «Σέβομαι και τιμώ τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και αποστράτους. Στη μάχη αυτή κανείς δεν περισσεύει. Μαζί με αναπληρωτή Αναστάσιο Δημοσχάκη».

Χθες εξάλλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς, η τελετή… παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων υπεύθυνου του τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη στον Βασίλη Κικίλια. Αντιπρόεδρος του τομέα εξακολουθεί να παραμένει ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ και βουλευτής Έβρου της ΝΔ, αντιστράτηγος ε.α. Τάσος Δημοσχάκης.