Ο σύµβουλος Στρατηγικού Σχεδιασµού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας φαίνεται ότι δεν αναλαµβάνει µόνο επίσηµα συντονιστικά καθήκοντα σε ζητήµατα όπως η χρήση της κάνναβης για φαρµακευτικούς σκοπούς.

Παράλληλα µε αυτά, όπως και µε τις επιθέσεις του από το Facebook στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο διάστηµα ασχολείται και µε την προώθηση παραπολιτικών σε δηµοσιογράφους µε στόχο τη Ν∆ και προσωπικά τον Κ. Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, τις προηγούµενες ηµέρες, γυρίζοντας από τραπέζι σε τραπέζι του καφενείου της Βουλής, όπου περνά αρκετές ώρες κάθε µέρα, έλεγε σε όποιον έβλεπε την ίδια ιστορία σχετικά µε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το ένα σκέλος της ιστορίας αναφερόταν στη «µεγάλη επιτυχία» του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσινγκτον και το άλλο στην αδυναµία της Ν∆ και του κ. Μητσοτάκη να σηµειώσουν ανάλογες «επιτυχίες» στη διεθνή σκηνή.

Μάλιστα, σε αυτό το δεύτερο µέρος του «καρανίκειου» αφηγήµατος, ο πρόεδρος της Ν∆ εµφανιζόταν να ζητά συναντήσεις µε σηµαίνοντες παράγοντες και αυτοί να αρνούνται.

Προφανώς, ο φανατικότερος θαυµαστής των επιτυχηµένων εκποµπών της Ελένης Μενεγάκη έχει αποκτήσει διαύλους επικοινωνίας µε την Ουάσινγκτον και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από όπου αντλεί τις «πληροφορίες» του. Με τις οποίες, βέβαια, γελάνε και τα… φλιτζάνια του καφενείου της Βουλής.