Μία ευχάριστη στιγμή είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του 5ου προσυνεδρίου στη Λάρισα, και δεν ήταν άλλη από τη γνωριμία και συνομιλία του με τον 5χρονο Θάνο που περίμενε μαζί με τους γονείς του να φτάσει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πριν μπει στην αίθουσα, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε τον μικρό Θάνο με τον οποίο είχε και σύντομο διάλογο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον ρώτησε πως τον λένε και τι ομάδα είναι με τον μικρό να απαντάει ότι είναι ΑΕΛ και Παναθηναϊκός. Αμέσως, ο 5χρονος ρώτησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «εσύ τι ομάδα είσαι;», με τον Κυριάκο να του απαντήσει ότι είναι Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια τον πήρε από το χέρι και του είπε «πάμε μέσα να γνωρίσεις και τους άλλους νέους του κόμματος». Ο μικρός μπήκε στην αίθουσα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα τον είχε μαζί του και στη φωτογραφία που έβγαλε με τους Οννεδίτες λέγοντας συγκεκριμένα: «σήμερα έχουμε και τον μικρότερο Οννεδίτη μαζί μας. Τον καλωσορίζουμε», συστήνοντας τον και στους υπόλοιπους νεολαίους του κόμματος.

Ο 5χρονος Θάνος έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο χώρο του προσυνεδρίου με πολλούς να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Από τους πρώτους που επίσης συνομίλησε και φωτογραφήθηκε ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το parapolitika.gr: