Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης απέστειλε προσωπική συγχαρητήρια επιστολή, η οποία συνοδεύτηκε και με τηλέφωνική επικοινωνία, στο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Αλέκο Κόκκαλη, γνωστό στη "γαλάζια" παράταξη για τη διαχρονική του προσφορά στα κοινά όπως αναφέρουν όσοι τον γνωρίζουν καλύτερα.

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρεις όλες αυτές τις μέρες, στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. Από την πρώτη στιγμή έτρεξες και στάθηκες στο πλευρό των συμπολιτών μας. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία της αλληλεγγύης και της προσφοράς", αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ότι τα "συγχαρητήρια" του Λευτέρη Αυγένακη έφτασαν στο "γαλάζιο" στελέχος μετά την επίσκεψη του μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ, στη Μάνδρα, όπου οι κάτοικοι έσπευσαν να αναφέρουν στον πρόεδρο του κόμματος ότι ο Αλέκος Κόκκαλης βρισκόταν εκεί επί 5 μερόνυχτα προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια που τόσο είχαν ανάγκη. 

Ο ίδιος ο Αλέκος Κόκκαλης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, συνεχίζει να βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές σε καθημερινή βάση.

Δείτε την επιστολή: