Έκπληξη µεγατόνων είναι πολύ πιθανό να σκάσει στους κόλπους του στελεχιακού δυναµικού της Ν∆ στη Β’ Πειραιά. Σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες της στήλης, το σενάριο καθόδου της στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια εξετάζει σοβαρά η υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου, η οποία το 2015 µεταπήδησε στο κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, και µάλιστα ήταν υποψήφια στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα.

Απ' ό,τι φαίνεται, όµως, αυτήν τη φορά σκέφτεται να αλλάξει ρότα και να κατευθυνθεί στα παλιά ληµέρια του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, που ως γνωστόν µεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά.

Η πρώην ηθοποιός φέρεται να έχει συζητήσει ήδη το θέµα µε κορυφαίους κοµµατικούς παράγοντες, ευελπιστώντας πως, αν της δοθεί το χρίσµα, θα εκµεταλλευτεί το κενό που δηµιουργείται στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια του µεγάλου λιµανιού, δεδοµένων των αποχωρήσεων των παλαιών δυνάµεων Τραγάκη (υπενθυµίζεται ότι µέχρι νεωτέρας ο υιός του είναι «κοµµένος», µετά την περιβόητη δήλωση του πατρός περί διαδοχής) και Νεράντζη.