Λίγο η ήσυχη βραδιά, λίγο τα φώτα της πόλης, λίγο το ολόγιομο φεγγάρι και ο ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, βρέθηκε σε μια χαλαρή, ρομαντική, διάθεση και θέλησε να τη μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook. 

Ο βουλευτής ανήρτησε μια φωτογραφία από την πλατεία Συντάγματος, στην οποία το φεγγάρι φαίνεται να λάμπει πάνω από τη Βουλή, συνοδεύοντας τη με το σχόλιο «Φέτος δεν μας έλειψε η πανσέληνος ακόμη και τον χειμώνα».

Για κακή του τύχη όμως δεν βρήκε τους αναγνώστες του στην ίδια διάθεση και η ανάρτηση του γέμισε σχόλια τρολ και...κακοπροαίρετων ανθρώπων που θεώρησαν πως ο βουλευτής ισχυρίζεται ότι παλιότερα δεν είχαμε πανσέληνο το χειμώνα. Στα σχόλια μπορείτε να δείτε από αθώα (ή οχι και τόσο αθώα) αστεία ως καταγγελίες και εκνευρισμό. Ξεχωρίζει βέβαια ανάμεσα σε όλα σχόλιο ενός κυρίου που πόσταρε μια αγγελία πώλησης αυτοκινήτου που κινείται οριακά ανάμεσα στο ρεαλιστικό και το σουρεαλιστικό. 

Μετά τις αντιδράσεις, κι αφού ένα ποστ που είχε ως στόχο να μας ταξιδέψει, έγινε αντικείμενο πολιτικολογίας, ο κ. Μάρδας αναγκάστηκε να μεταχειριστεί την κυριολεξία και να διορθώσει το ποστ του, με την επισήμανση πως γνώριζε οτι έχουμε πανσέληνο και τον χειμώνα...ή πως εν πάση περιπτώσει δεν εννοούσε αυτό.

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το ιστορικό της διόρθωσης από το Facebook.