Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν αποκλείεται να αναφερθεί στην υπόθεση Novartis στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου, σήμερα στις 18.30 στο Divani Caravel.

Νωρίτερα, ο Αδ.Γεωργιάδης είχε αναφερθεί στην παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο  Πάγο, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι κυβερνητικός αξιωματούχος πήγε να συναντήσει δικαστικούς που ερευνούν υπόθεση που αφορά «πολιτικούς του αντιπάλους».

Προσερχόμενος στην εκδήλωση το απόγευμα, ο βουλευτής αρχικά σχολίασε το πλήθος που είχε προσέλθει - 

Δείτε live την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

Προηγουμένως, όταν είχαν βγει οι πρώτες αναφορές για την προσέλευση του Δ.Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο, ο Αδ.Γεωργιάδης είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο twitter: 

H εκδήλωση για την κοπή της πίτας είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, καθώς είναι γνωστό πως ο κ Γεωργιάδης δίνει ιδιάιτερη έμφαση στο συγκεκριμένο γεγονός, και ως εκ τούτου περιμένει πολύ κόσμο. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών γράφοντας χαρακτηρισρικά: «Είμαστε πανέτοιμοι για την κοπή της βασιλόπιτας μου σήμερα στις 18:30 στο Κάραβελ. Θα μου δώσει μεγάλη χαρά η παρουσία σας»