Είναι πραγματικά να γελάει κανείς με ορισμένα «γαλάζια» παλικάρια που δεν έχουν αντιληφθεί ούτε τις εποχές, ούτε την λογική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα κάποιοι νεόκοποι παράγοντες που λανσάρονται ήδη ως εν δυνάμει υποψήφιοι και τα social media των οποίων θυμίζουν πρόωρα -ηλεκτρονικά- προεκλογικά φυλλάδια.

Σίγουρος όπως φαίνεται για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β' Αθήνας είναι μεταξύ άλλων και ο γραμματέας Παραγωγικών Φορέων του κόμματος, Βασίλης Ξυπολητάς, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία που παραπέμπει το λιγότερο σε προεκλογική εκστρατεία τοπυ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο ίδιος απεικονίζεται κάπου... μεταξύ ουρανού και γης να ποζάρει με φόντο τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, εν είδει προσώπου-συμβόλου για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μιλάμε ούτε οι πρόεδροι της παράταξης τέτοια… διθυραμβική φωτογράφιση.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος και οι επιτελείς του υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι όποιος… βιάζεται σκοντάφτει και πως όποιος την… ψωνίζει κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες. Αν συνεχίσει έτσι ο κατά τ' άλλα συμπαθής Βασίλης από την Κηφισιά, τον βλέπουμε να έχει την τύχη του… μικρού Κωστόπουλου.

Ιδού το φωτογραφικό στιγμιότυπο που έχει κάνει "θραύση":