Από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και αποτυχημένος πολιτευτής έχει επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ, το οποίο βέβαια δεν σταμάτησε και ποτέ. Τα tweet και την ατελείωτη ρητορική εμπάθειας προς όσα «γαλάζια» στελέχη δεν ταιριάζουν με τις δικές του ιδεοληψίες.

Ο αποτυχημένος πολιτευτής, ωστόσο, στην προσπάθειά του να είναι συνέχεια στον αφρό και να προκαλεί αντιδράσεις, έχει μπει στη διαδικασία να υιοθετεί τη ρητορική που καλλιεργεί η Κουμουνδούρου, περί δήθεν κόντρας Μητσοτάκη και Σαμαρά και λοιπών ευφάνταστων σεναρίων. Μεταξύ άλλων ανδημοσιεύει και άρθα από την εφημερίδα «Δημοκρατία» για τις υποτιθέμενες συγκρούσεις στη Νέα Δημοκρατία, πιστεύοντας ότι η εν λόγω εφημερίδα «μιλάει» στη «γαλάζια» καρδιά. Πρόκειται για την ίδια εφημερίδα που είχε κατηγορήσει η Πειραιώς για «εμφανείς σχέσεις με τα υπόγεια του Μαξίμου» με αφορμή δημοσίευμα για τη Novartis.

Αλλά ξεχάσαμε... το κόμμα δεν έχει έδρα στην Πειραιώς, αλλά όπου βρίσκεται ο Ευάγγελος Αντώναρος κάθε στιγμή της μέρας, καθότι είναι και... πολυάσχολος.