Μία ακόμη «κωλοτούμπα» έκανε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην προσπάθεια του να δηλώσει δυναμικά την παρουσία του στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Κατά την έκτακτη συνέντευξη τύπου για το ναυάγιο των φρεγατών (σς και μάλιστα στην αρχή των δηλώσεων του) αναφέρθηκε με … αγάπη και … τρυφερότητα στην τελευταία περίοδο Καραμανλή, το 2008:

«Το μόνο πρόγραμμα για φρεγάτες είναι ένα παλιό που είχε υπογραφεί επί υπουργίας Μεϊμαράκη με τη γαλλική πλευρά γιατί πράγματι το Πολεμικό Ναυτικό χρειάζεται νέα πλοία. Αυτό το πρόγραμμα δεν είχε προχωρήσει. Και δεν είχε προχωρήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν…».

Όμως τον Σεπτέμβριο του 2015, στη διάρκεια του επεισοδιακού debate των πολιτικών αρχηγών, ο Π. Καμμένος χαρακτήριζε τον τότε αρχηγό της ΝΔ υπόδικο ζητώντας του να εξηγήσει «γιατί τον παρέπεμψαν έξι εισαγγελείς …». Ο Μεϊμαράκης μέμφονταν τον Τσίπρα ότι έβαζε τον συγκυβερνήτη του να τον χτυπά κάτω από τη ζώνη και ο Καμμένος συνέχιζε απτόητος: «Μαζέψατε στη ΝΔ όλους εκείνους που έλεγαν ότι τα αρπάξατε για τα υποβρύχια…».

Ο δε Μεϊμαράκης εκείνες τις ημέρες αποκάλυπτε ότι ο Καμμένος «έκανε ραντεβού με τον Άκη Τσοχατζόπουλο ενώ έκανε αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον υπαρχηγό του Άκη και του Παπαντωνίου. Το θέμα είναι ότι μετά το debate έπεσαν εντελώς οι τόνοι από πλευράς συγκυβερνήτη για τα εξοπλιστικά την περίοδο Μεϊμαράκη….