Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εγγραφή μελών στη Νέα Δημοκρατία, εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέων προεδρείων στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος, αλλά και συνέδρων για τα δύο επόμενα τακτικά συνέδρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr συνολικά μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι είχαν γραφτεί ή ανανεώσει την εγγραφή τους περισσότεροι από 140.000 πολίτες, εκ των οποίων οι 15.000 είναι καινούργια μέλη, που δεν είχαν ψηφίσει δηλαδή στις εσωκομματικές εκλογές του 2015!

Εν όψει της αθρόας αυτής προσέλευσης, που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, η Πειραιώς αποφάσισε να δώσει παράταση στην εγγραφή μελών μέσω διαδικτύου, που αντί να λήξει απόψε όπως προβλεπόταν, θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο, τα μεσάνυχτα. Κάθε μέλος που γράφεται ή ανανεώνει την κάρτα μέλους του πληρώνει και την ετήσια συνδρομή των 12 ευρώ, κάτι που δίνει βέβαια σημαντική οικονομική ανάσα στη Νέα Δημοκρατία.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές για τις ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή, 13 Μαϊου, σε όλη τη χώρα. Περισσότερο ρεπορτάζ και παρασκήνιο στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο.