Την ευκαιρία να χαλαρώσει με στελέχη και φίλους της ΝΔ, από τη βόρεια Ελλάδα, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη διήμερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr, "συνέλαβε" τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε ταβέρνα, στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε με αυτοδιοικητικά στελέχη της Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτές και φίλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόλαυσε γι' ακόμη μία φορά τη φιλοξενία στη συμπρωτεύουσα, γεγονός που πάντα τονίζει και ο ίδιος στις συνομιλίες του, πίνωντας ουζάκι με συνοδεία ψαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε γι' αρκετή ώρα με τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας όλοι τον προβληματισμό τους για την γενικότερη κατάσταση στη χώρα, τις εξελίξεις αλλά δεν απέφυγαν να σχολιάσουν και για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις εγγραφές νέων μελών που όπως ανέφερε ο ίδιος "μόνο χθες είχαν εγγραφεί 11.000 νέα μέλη".

Μεταξύ άλλων, εκτός από δημάρχους, αυτοδιοικητικούς και στελέχη της διοικούσας, το παρών έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης καθώς και αρκετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Με το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Μωϋσιάδη ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ και το περιβάλλον του.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Μωϋσιάδης και Αθανάσιος Λιακόπουλος.

Με το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από την Καστοριά Ναούμ Μαρκόπουλο.

Με την πολιτευτή της ΝΔ Βίκη Νάκου.