Με κάθε επισημότητα, αλλά και κάθε… κομψότητα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Κάρολου και της Καμίλα.

Στο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου προς το πριγκηπικό ζεύγος παραβρέθηκαν: Αλέξης Τσίπρας, Περιστέρα Μπαζιάνα, η πρέσβης της Βρετανίας στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Αρχιεπίσκος Ιερώνυμος, Νίκος Βούτσης, Πάνος Καμμένος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Λυδία Κονιόρδου, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Καμίνης, Ρένα Δούρου, Γιαννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κ.α.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν οι τρεις κυρίες που έκαναν υπόκλιση μπροστά στον Πρίγκιπα Κάρολο. 

Χαρακτηριστικό σημείο της βραδιάς ήταν επίσης και το γεγονός ότι ο Κάρολος φρόντισε να ευχαριστήσει τους οικοδεσπότες του στα ελληνικά. "Ευχαριστώ πολύ για την εγκάρδια φιλοξενία σας" ανέφερε. 

Το μενού 

Αμιγώς ελληνικό χρώμα έχει το μενού που προσφέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια του δείπνου προς τιμήν του πριγκιπικό ζεύγος. Έτσι, προς τιμήν του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ψάρια και συγκεκριμένα:   Αιγαιοπελαγίτικη τριλογία ψαριών με ούζο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου

  Σφυρίδα στο φούρνο με ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα, γαρνιρισμένη με λαχανικά ατμού

Καρυδόπιτα με παγωτό μαστίχας Χίου

Φρούτα εποχής Καφές

Τέλος το δείπνο περιλαμβάνει κόκκινα και λευκά κρασιά.