Χωρίς καμία ντροπή και περιφρονώντας το θεσμικό του ρόλο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Πρίγκιπα Κάρολο ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι "κληρονόμος" και ουσιαστικά κακώς έχει τη θέση αυτή!

Τον απίστευτο πραγματικά διάλογο με ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Κάρολο, που δείχνει φοβερή μικρότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού, δημοσιεύσει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, όταν η χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στους δύο άνδρες ολοκληρώθηκε, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το υπόλοιπο πρόγραμμα του.

Μεταξύ άλλων, ο Κάρολος ανέφερε στον κ. Τσίπρα ότι θα συναντήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αργότερα θα συναντήσω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού», είπε ο Κάρολος σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα.

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Βλέπετε, εμείς δεν έχουμε πια το θεσμό της βασιλείας. Κάποιοι όμως φροντίζουν να συντηρούν μια παράδοση που στη χώρα έχει εκλείψει εδώ και χρόνια». 

Διπλά προσβλητικός και προς τον θεσμό της βασιλείας και προς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας, που κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση ακόμα και στις επίσημες διεθνείς συναντήσεις του!