Ένα ενδιαφέρον δείπνο πραγµατοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, µε αφορµή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη. Ο πρόεδρος της Ν.∆. κάθε φορά που ανεβαίνει στην πόλη συνηθίζει να βλέπει κάποιους τοπικούς επιχειρηµατίες, έτσι ώστε να παίρνει µια µυρωδιά για το τι λέει η αγορά περί οικονοµίας και πολιτικής.

Πάντα µε λίγους συνδαιτυµόνες και ενώ ο ίδιος δεν αναµειγνύεται και πολύ στη λίστα των προσκεκληµένων. Πέρυσι τον ∆εκέµβριο είχε παρακαθίσει σε δείπνο στο σπίτι του προέδρου του ΣΒΒΕ, Αθανάσιου Σαββάκη, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Την περασµένη Παρασκευή ανέβηκε στο Πανόραµα, όπου παρακάθισε σε δείπνο στο σπίτι του Σταύρου Ανδρεάδη , ενός παραδοσιακού φιλελεύθερου επιχειρηµατία από τον χώρο του τουρισµού, ο οποίος διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια καλές σχέσεις µε τη Ν.∆.

Μάλιστα, ο αδελφός του και πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, ήταν πάντοτε σταθερός συνοµιλητής του Κώστα Καραµανλή. Ολο κι όλο 12 άτοµα ήταν παρόντες στο δείπνο, µε τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από πολλά ζητήµατα. Το ενδιαφέρον βέβαια ήταν ότι η κουβέντα έφτασε και στα δηµοτικά, όπου γενική ήταν η συµφωνία ότι πρέπει να βρεθεί ένας καλός και αξιόπιστος υποψήφιος από τον χώρο της Κεντροδεξιάς για τον κεντρικό δήµο. Κρατήστε, πάντως, ότι κάποιοι από αυτούς που ήταν στο δείπνο είχαν στηρίξει παλαιότερα τον Γιάννη Μπουτάρη.

Και τώρα ψάχνουν φανατικά για άλλη λύση…  

Πηγή Secret