Κάποτε -όχι πολλά χρόνια πριν- ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ήταν «κόκκινο πανί» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μάλιστα ανέβαινε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον διέκοπταν, διαμαρτύρονταν, ενίοτε τον «στόλιζαν» για τη δημοσιογραφική του καριέρα, ή τους πρώην προϊσταμένους του.

Ωστόσο, οι καιροί άλλαξαν. Η πρόσφατη κόντρα του κ. Θεοδωράκη με την Φώφη Γεννηματά, αλλά και η αποστροφή του προέδρου της ΝΔ σε συνέντευξή του ότι «Το Ποτάμι δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης», έκαναν τον επικεφαλής του Ποταμιού πιο συμπαθή, τουλάχιστον στην «Αυγή».

Η έκδοση της Τετάρτης 16 Μαΐου τού αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα. «(Α)δέξιες βολές κατά Ποταμιού και διαφορετικών φωνών» είναι ο τίτλος και παρουσιάζεται αναλυτικά η απάντηση που έδωσε ο κ. Θεοδωράκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η αντίδραση στα «fake news» ότι θα είναι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κλπ. 

Από κοντά και μια μικρή αναφορά στον Γιάννη Ραγκούση και στη δική του απάντηση στην Φώφη Γεννηματά για το ποιος ακριβώς είναι ο αντίπαλος του Κινήματος Αλλαγής.