Πραγματοποιήθηκε τελικά η συγκέντρωση της Ενωτικής Τάσης όπως αρχικά ονομαζόταν, μιας τάσης που εξακολουθούσε να υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται ότι… επανδραστηριοποιείτε.

Η τάση αυτή που φέρει την υπογραφή πολλών κορυφαίων υπουργών και την υποστήριξή τους, όπως αυτή του κ. Νίκου Παππά, αποκαλύφθηκε ότι τελικά όχι μόνο δεν είναι ενωτική – γι’ αυτό και όπως αποκαλύπτει ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ πιθανόν να αλλάξει όνομα, καθώς ομιλητής την αποκάλεσε… αβάπτιστη- αφού μάλλον η κινητικότητά της έχει σκοπό να σταθεί απέναντι, ως εσωτερική αντιπολίτευση στους «53».  

Παρόντες στο κάλεσμα της τάσης αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν κορυφαίοι υπουργοί, κάποιους από τους οποίους καταγράφει ο Μικροπολιτικός.

Παραβρέθηκαν λοιπόν οι Νίκος Παππάς, Σωκράτης Φάμελλος, Γιώργος Βασιλειάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Νεκτάριος Σαντορινιός, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Αριστείδης Μπαλτάς.  

Φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ ψυχανεμίζονται κάποιοι ότι οι εκλογές είναι πιο κοντά απ’ ότι εκτιμούν δημοσίως τα κυβερνητικά στελέχη κι ότι οι υποσχέσεις του Τσίπρα δεν φτάνουν για να ανατρέψουν ούτε την πραγματικότητα, ούτε τις δημοσκοπήσεις.