Mία υποψηφιότητα έκπληξη βρίσκεται αυτό το δiάστημα στα σκαριά. Πρόκειται για τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλη Φεύγα ο οποίος βρίσκεται στον πλευρό του από το 2003, όταν ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκινούσε την πολιτική του διαδρομή στη Β’ Αθηνών.

Ο Βασίλης Φεύγας εκτός του δυνατού βιογραφικού του, διαθέτει σημαντική πολιτική εμπειρία, καθώς εδώ και μια 20ετία έχει συμβουλέψει σε ζητήματα πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας σημαντικά πρόσωπα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία σε ευρωπαϊκά θέματα, καθώς έχει δουλέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου είχε την ευθύνη της επικοινωνίας για ζητήματα εκπαίδευσης, νεολαίας, έρευνας και τεχνολογίας.

Στα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας και συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ.