Στην Καλαμπάκα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή τα βαφτίσια των δίδυμων εγγονών του όπου είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης με την οικογένεια του αλλά και να συνομιλήσει σε αρκετά χαλαρό ύφος με τους κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να του ευχηθούν.

Μετά το τέλος του Μυστηρίου, ο κ. Παυλόπουλος δεν προτίμησε το αυτοκίνητο, αλλά κατηφόρισε τα σοκάκια της Καλαμπάκας, σχεδόν μέχρι το κέντρο της πόλης. Οι κάτοικοι της Καλαμπάκας έδειχναν ξαφνιασμένοι βλέποντας τον Πρόεδρο έξω από τα σπίτια, τους προλάβαινε ο ίδιος να τους χαιρετίσει, αποκομίζοντας τις ευχές συγχρόνως για τις εγγονές του και για τον ίδιο. Η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στο πρόσωπο του πραγματικά φάνηκε συγκινητική για τον ίδιο και ο κ. Παυλόπουλος τους ευχαρίστησε όλους.

Μάλιστα βγαίνοντας από το Ναό, ο Πρόεδρος απευθυνόμενος προς την κάμερα του trikalaola.gr και στο Νίκο Σαλέπη, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία του φωτορεπορτάζ και ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί του οι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που κάλυπταν το γεγονός. Μια πραγματικά ανθρώπινη στιγμή του Πρόεδρου.

Στο βίντεο επίσης , ακούγεται ο κ. Παυλόπουλος να λέει συγκινημένος προς την κάμερα του trikalaola.gr : «Όλα μου ξυπνήσαν τα παιδικά μου χρόνια».

Στη διαδρομή βλέποντας μια κορομηλιά σε μια αυλή σπιτιού, πλησίασε και έκοψε για να δοκιμάσει ζητώντας και συγνώμη από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ενώ στη συνέχεια είχε μια απρόσμενη "συνάντησή" με μια χελώνα και σταμάτησε να τη χαϊδέψει.

Πηγή: trikalaola.gr