Τακτικοί θαµώνες σε γνωστό στέκι όπου συχνάζουν ΣΥΡΙΖΑίοι στο Παγκράτι έχουν γίνει το τελευταίο διάστηµα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαµπουράρης, και ο υπουργός Υποδοµών, Χρήστος Σπίρτζης.

Τις δύο προηγούµενες εβδοµάδες, το επισκέφτηκαν τουλάχιστον δύο-τρεις φορές αργά το βράδυ και τα έλεγαν για αρκετή ώρα, αποµονωµένοι από άλλες πολιτικο-δηµοσιογραφικές παρέες που συχνάζουν στο µαγαζί. Η τελευταία από αυτές τις συναντήσεις ήταν το βράδυ της περασµένης Τρίτης.

Οι παροικούντες την ΣΥΡΙΖΑϊκή Ιερουσαλήµ λένε πως οι δύο άντρες έχουν σχεδόν καθηµερινή επαφή, καθώς το αντικείµενο του κ. Σπίρτζη περιλαµβάνει µια σειρά από θέµατα µε τα οποία ασχολείται προσωπικά και ο κ. Φλαµπουράρης. Οπως, για παράδειγµα, τα µεγάλα και µικρότερα έργα που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται.

∆εν περνά απαρατήρητο ότι ο άλλος «κολλητός» του κ. Σπίρτζη στο Υπουργικό Συµβούλιο είναι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, µε τον οποίον οι κοινωνικές επαφές είναι συχνότατες. Σε κάποιες από αυτές, µάλιστα, προσκαλούν και τον Παύλο Πολάκη.