Σε συστηµατική, σκληρή δίαιτα υποβάλλει τον εαυτό του τους τελευταίους τρεις µήνες ο γραµµατέας της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα, που φαίνονται ήδη στις τηλεοπτικές του εµφανίσεις. Οπως εκµυστηρεύεται στους φίλους του -και όχι µόνοπου τον ρωτάνε, ο κ. Ζαχαριάδης έχει χάσει περίπου 20 κιλά και συνεχίζει µεθοδικά για να αδυνατίσει ακόµα περισσότερο.

Μάλιστα, συνδυάζει τη δίαιτα, που κάνει µόνος του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη οδηγία από ειδικό, µε τακτική γυµναστική στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τα δύοτρία τελευταία χρόνια, το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της πολύωρης παραµονής του στο γραφείο του στη Βουλή καθηµερινά είχε πάρει αρκετό περιττό βάρος, που αποφάσισε να ξεφορτωθεί.

Αλλωστε ο ίδιος στο παρελθόν και µέχρι τα φοιτητικά του χρόνια, υπήρξε πολύ αδύνατος, κάτι που φαίνεται σε παλαιότερες φωτογραφίες του. Ετσι, πλέον, προχωρά σε αλλαγή... γκαρνταρόµπας, αφού τα προηγούµενα ρούχα του πλέουν επάνω του, ενώ θα κάνει σαφώς ανανεωµένος και την προσωπική του προεκλογική εκστρατεία στη Β’ Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.

Μάλιστα, οι άσπονδοι φίλοι του στον ΣΥΡΙΖΑ λένε πως η απόφασή του να αδυνατίσει δείχνει ότι θέλει να είναι έτοιµος για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ κάποιοι πιο καχύποπτοι αναρωτιούνται µήπως έχει κάποια παραπάνω ενηµέρωση για τις προθέσεις Τσίπρα, λόγω της θέσης του.  

Πηγή: Secret