Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό λέγοντας ότι: "Τι έγινε που 25 χρόνια δεν έχει λυθεί. Τι είναι μπουγάτσα που θα λήξει και δεν θα μπορούμε να την φάμε ας κρατήσει και 100 και 200 χρόνια".

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για λόγο για προδοσία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και για όσους στηρίζουν τη συμφωνία

Η ομιλία Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας ότι "έτσι δε μιλάει ούτε η Χρυσή Αυγή" , μεταξύ των οποίων ήταν ο Νίκος Μανιός, ο Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σιμορελης.

Ο Μάριος Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητα τα όαα ειπώθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι: "Εσείς είστε χειρότεροι από την χρυσή Αυγή με αυτά που φέρνετε και ψηφίζετε".

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ο οποίος μίλησε για πολιτικούς απατεώνες.

"Ο εθνικισμός ήταν πάντα το καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων. Με τέτοιες ιστορίες δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνία με καμιά χώρα. Εάν η προσπάθεια η δικιά μας είναι να κάνουμε πόλεμο τότε όσοι θέλουν να βάλουν το Χακί και να πάνε να πολεμήσουν. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά στα Βαλκάνια", ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης απαντώντας στον κ. Καραγιαννίδη του θύμισε τα όσα έλεγαν οι ίδιοι για γερμανοτσολιάδες φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.

"Όσοι δε συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστές; Εμείς είμαστε δημοκράτες και αγαπάμε τη χώρα μας παραπάνω από την καρέκλα. Οι εκφράσεις Τσολάκογλου, γερμανοτσολιάδες και στα τέσσερα ήταν δικές τους, τότε ήταν άγιοι; Αν ήταν άγιοι να πάνε σε μοναστήρι να μονάσουν. Τωρα ξαφνικά είμαστε εθνικιστές επειδή υπερασπιζόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα; Ποιος είπε για πόλεμο και για τα Χακί; Ο κ. Καραγιαννίδης ας ψάξει μέσα στα στελέχη της κυβέρνησης ποιοι φορούν τα Χακί και κάνουν φιγούρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής.