Αρωµα γυναίκας επεδίωκε, ανά τακτά χρονικά διαστήµατα, να δίνει στο κοµµατικό του επιτελείο, και δη στο µέτωπο της επικοινωνίας, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καµµένος, ωστόσο φαίνεται ότι πάντα κάτι «στραβώνει». Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις γυναικών που είχαν «φιγουράρει» σταθερά σε πάνελ καναλιών και έντυπα, ως οι δυναµικές παρουσίες που φέρνουν την ανανέωση, στο πλευρό του υπουργού Εθνικής Αµυνας.

Πρόκειται για την προσφάτως παραιτηθείσα από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόµµατος Μανταλένα Παπαδοπούλου, την πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Νεολαίας Κατερίνα Κάλαγκµπορ και τη δηµοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου κατέληξε να στηλιτεύει την κυβέρνηση στο σύνολό της για τη στάση της στο Σκοπιανό, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από τους ΑΝ.ΕΛ.

Η «καυτή» δηµοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά, αφού ανέλαβε καθήκοντα κεντρικής παρουσιάστριας στην εκποµπή των Ενόπλων ∆υνάµεων «Με αρετή και τόλµη» της ΕΡΤ, ταυτόχρονα διορίστηκε και ως ειδική συνεργάτις στο υπουργικό γραφείο του Πάνου Καµµένου.

Ωστόσο, τα κακεντρεχή σχόλια περί ειδικής µεταχείρισής της από το υπουργικό περιβάλλον έπαιξαν καταλυτικό ρόλο προκειµένου να υποβάλει την παραίτησή της και από τα δύο πόστα.

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Κάλαγκµπορ ξεκίνησε ως εκπρόσωπος Τύπου στη Νεολαία των ΑΝ.ΕΛ., µε πολλούς να την αποκαλούν «µαύρη γαζέλα».

Ωστόσο, µε αφορµή τη δηµοσίευση φωτογραφιών της µε µαγιό, ανακοινώθηκε -κοινή συναινέσει- η αποχώρηση από τους ΑΝ.ΕΛ. και η συµπόρευσή της µε τη Νέα ∆ηµοκρατία, όπου και ήταν υποψήφια στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, στη Β’ Αθήνας.

Πηγή: SECRET