Ως «Καραμανλικός» αυτοπροσδιορίστηκε, για μία ακόμη φορά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συνέντευξη Τύπου για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Με τον Αντώναρο έχουμε μια για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Από τη δική τους πλευρά, συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή αρνήθηκαν να σχολιάσουν όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι «δεν κάνουμε κανένα σχόλιο». Εξάλλου, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός έχει κρατήσει αποστάσεις από τον κ. Αντώναρο αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη που σε παλιότερη εποχή βρίσκονταν στο κοντινό του περιβάλλον αλλά πλέον έχουν τεθεί εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι ο Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει, σε πρόσφατη ομιλία του, τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πιο έντιμο και ικανό πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, τοποθετώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πιο ψηλά και από τον Κωνσταντίνο αλλά και από τον Κώστα Καραμανλή.