Τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Ζάππειο  κατά την τελετή απονομής των βραβείων Athens  Startup Awards χρήζουν  ιδιαίτερης προσοχής καθώς δείχνουν  ότι ενίοτε  οι πολιτικές αντιπαραθέσεις  κορυφής  περνούν πιο … μαλακά  προς τα κάτω και σε κάθε περίπτωση…  το  (νεοδημακρατικό) αίμα νερό δεν γίνεται. 

Στην εκδήλωση  που διοργανώθηκε  από το ΕΒΕΑ σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής , συμμετείχαν  η Ντόρα  Μπακογιάννη,  ο Κώστας  Σκανδαλίδης , ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Μάριος Γεωργιάδης   και πλήθος επωνύμων  και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.  Κοντολογίς, το ακροατήριο  όπως  και  οι περισσότεροι εκ των βραβευθέντων υιοθετούν και εφαρμόζουν στην καθημερινότητα τους  τις   θέσεις  και τις  απόψεις της φιλελεύθερης  παράταξης για την οικονομία  και το   επιχειρείν.

Ένα  από τα βραβεία λοιπόν  που δόθηκε  από τους   Κ. Μίχαλο, Ρ. Δούρου και Ν.  Παππά,   και μάλιστα με χρηματικό έπαθλο  1.000 ευρώ ήταν στον   Αλκιβιάδη Μητσοτάκη , στην κατηγορία Ιnnovation Stage: Ledapp - rethink lighting. 

Ο βραβευθείς  έχει στενή συγγένεια με την  οικογένεια  καθώς ο πατέρας του ήταν πρώτος εξάδελφος του αείμνηστου πρωθυπουργού.  Είναι παντρεμένος δε με την ραδιοφωνική παραγωγό Αφροδίτη Σημίτη, ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Το καλοκαίρι του  2013  ο  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε παραβρεθεί στη  βάπτιση του παιδιού του Άλκη και της Αφροδίτης.