Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, µέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο πρόεδρος της Ν.∆. διαµήνυσε στα µέλη της Πολιτικής Επιτροπής ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για «θερινή ραστώνη», καθώς οι εκλογές µπορεί να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγµή και δίνει πρώτος το παράδειγµα, µε τις επισκέψεις του ανά την επικράτεια.

Ετσι, µετά την περιοδεία που ολοκληρώθηκε χθες στην Κρήτη, στους νοµούς Ηρακλείου και Λασιθίου, ακολουθεί το Ανατολικό Αιγαίο.

Αυτή την Πέµπτη, 26 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κάλυµνο, όπου µεταξύ άλλων θα τονίσει και τις προτάσεις του κόµµατός του για τη νησιωτική πολιτική και φυσικά για το Μεταναστευτικό, που πλήττει άµεσα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το απόγευµα της ίδιας ηµέρας θα αναχωρήσει για την Κω, όπου θα έχει συναντήσεις µε τοπικούς φορείς και -κατά τη συνήθεια που έχει πλέον καθιερώσει- θα µιλήσει στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Αµέσως µετά, κατά πάσα πιθανότητα τη ∆ευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Ν.∆. θα επισκεφθεί τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριµένα τη Θεσσαλονίκη και τα Γρεβενά, όπου θα αναλύσει και πάλι τη στάση του στο ζήτηµα των Σκοπίων και θα αποδοµήσει τη συµφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.