Με δύο απίστευτες αναρτήσεις σχολίασε ο αντιπρόεδρος Παγίων της ΕΥΔΑΠ και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιώργος Μαϊστράλης, τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Ο κ. Μαϊστράλης ανήρτησε ένα βίντεο από το YouTube και αναρωτήθηκε αν οι πυρκαγιές οφείλονται σε επίθεση από «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» καλώντας μάλιστα τους φίλους του να απαντήσουν αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω ή αν αυτές οι απόψεις είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Ο ίδιος μάλιστα παρέθεσε την εμπειρία του σε θέαση σχετικών βίντεο ενώ αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν μια φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να έχει λιώσει το αλουμίνιο χωρίς όμως να έχει αλλάξει η άσφαλτος;

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαιστράλης εκτός από την ευαίσθητη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρίας που διαχειρίζεται τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ, είναι και στέλεχος των ΑΝΕΛ αφού κατέβηκε ως υποψήφιος Βουλευτής τους στην Χίο.

Όταν το θέμα τέθηκε από το ThePresident σε υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, είπώθηκε ότι “οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν ούτε την πολιτική ηγεσία, ούτε τη διοίκηση της εταιρίας και απλώς προκαλούν θυμηδία, αντίστοιχη των θεωριών περί ψεκασμού…”