Δώρο από εκεί που δεν το… περίμενε έλαβε σήμερα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος ανήρτησαν στο Facebook μία φωτογραφία που παρουσιάζει τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος τους ήταν, προφανώς, να πλήξουν τον αρχηγό της κεντροδεξιάς παράταξης αλλά τόσο το στήσιμο όσο και το περιεχόμενο ορισμένων εκ των αναφερόμενων δεσμεύσεων μάλλον έκαναν… καλό στο προφίλ του Μητσοτάκη.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ «εγκαλεί» τον κ. Μητσοτάκη επειδή θέλει να επαναφέρει την αξιοκρατική βάση του 10 καθώς και για την επαναφορά των φυλακών τύπου Γ’ που εγγυώνται την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη. Παράλληλα, στο επίκεντρο τίθεται και δημιουργία σχετικής νομοθεσίας που θα επιτρέπει ιδιωτικά νοσοκομεία και η οποία... υπάρχει ήδη.

Από το σχετικό δημοσίευμα, ωστόσο, δεν έλειψαν τα ψέματα και οι ασάφειες, όπως αυτή της πρόσληψης ενός ατόμου για κάθε πέντε απολύσεις, που δεν προκύπτει από κανένα σημείο των δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της ΝΔ είχε κάνει λόγο για μία πρόσληψη στο Δημόσιο για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε χρώμα… μπλε και λευκό