Ένα πρόσωπο - έκπληξη βολιδοσκοπεί το Κίνημα Αλλαγής για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου και στενό φίλο του πρώην πρωθυπουργού Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει ασκήσει έντονη κριτική όσον αφορά τη συγκρότηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κορυφαία κομματικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ο πρώην υπουργός διαθέτει συνολικά το «πακέτο» που θα καταστήσει την υποψηφιότητα του ανταγωνιστική.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη βάση του Κινήματος, αφού παραμένει υπέρ της ιδέας ενός καθαρού ΠΑΣΟΚ που θα πρέπει να αναγεννηθεί, έχει το χάρισμα της επικοινωνίας ενώ, παράλληλα εκτιμάται ότι έχει καλή διείσδυση στον αστικό κόσμο και την μεσαία τάξη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γερουλάνος «βλέπει» θετικά τυχόν υποψηφιότητά του, ωστόσο, την τελική του απόφαση αναμένεται να λάβει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και αφού θα έχει σταθμίσει όλα τα δεδομένα.

 Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, για υποψήφιος συζητείται έντονα και το όνομα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και αντιδήμαρχου Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργων, Γιώργου Αποστολόπουλου.