Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα μπουζούκια και οι κοσμικές βραδινές έξοδοι των πολιτικών να είχαν εκλείψει κατά το διάστημα της ΔΕΘ, όμως και φέτος δεν έλειψαν τα τραπέζια και οι συνάξεις των «γαλάζιων». Η πιο ενδιαφέρουσα έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Πανόραμα, στο σπίτι του δικηγόρου και πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, Αντώνη Οικονόμου από όπου πέρασαν αρκετοί πρωτοκλασάτοι Νεοδημοκράτες.

Με βασικό πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αποτελεί παραδοσιακό πολιτικό και προσωπικό φίλο του οικοδεσπότη. Από εκεί πέρασαν και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Βασίλης Κικίλιας, η ΑνναΜισέλ Ασημακοπούλου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, αλλά και μερικοί στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Στέλιος Πέτσας και ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Αντίθετα, λίγοι ήταν οι Θεσσαλονικείς, με πιο βασικούς τους Δημήτρη Βαρτζόπουλο και Κώστα Χαΐτογλου. Προφανώς για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις…

Οι «καραμανλικοί» συναντήθηκαν μία ημέρα νωρίτερα στην ταβέρνα «Ατλαντίδα», στην Καλαμαριά. Λίγοι ήταν αυτή τη φορά στη μάζωξη, όπου γιορτάστηκαν με μια μικρή τούρτα και τα 62α γενέθλια του πρώην πρωθυπουργού. Παρόντων των Βάκη Φραντζή, Τέλη Θωμόπουλου, Λεωνίδα Τσολέκα, Δημήτρη Δαρνάκα και Σταύρου Λαζαρίδη.

Το Σάββατο, ο Κ. Καραμανλής μάλλον κινήθηκε πιο ιδιωτικά, βγαίνοντας με τη Νατάσα Παζαΐτη, που ήταν επίσης στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφαγε την Παρασκευή το βράδυ με τη Μαρέβα στις «Εφτά θάλασσες», όπου σε άλλα τραπέζια εθεάθησαν οι Θεσσαλονικείς Αντώνης Γυφτόπουλος και Φάνης Παπάς. Φεύγοντας την Κυριακή για την Αθήνα, έκανε μια στάση στον γνωστό Τερκενλή, για να προμηθευτεί τα περίφημα τσουρέκια.  

Πηγή: Secret