Στην Ηλεία βλέπουν κοροϊδία από Χρήστο Σπίρτζη
l4kl7tgt2wqyiclea1bm
Παραπολιτικά

Στην Ηλεία βλέπουν κοροϊδία από Χρήστο Σπίρτζη

Για τη μη κατασκευή του δρόμου Πατρών-Πύργου

«Κόκκινο πανί» για την Ηλεία θεωρείται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, εξαιτίας της αναβλητικότητας και των εμπλοκών, που έχουν κάνει την Πατρών-Πύργου να μοιάζει με το γεφύρι της Αρτας.

Κάτοικοι και φορείς κάνουν λόγο για συνέχεια της κοροϊδίας μετά τη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του στην Αθήνα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, παρουσία ελεγχόμενων φορέων και κυβερνητικών βουλευτών και χωρίς τη συμμετοχή των ενοχλητικών βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Ολοι επέστρεψαν χαρούμενοι, αλλά κανείς δεν παίρνει όρκο για το οριστικό χρονοδιάγραμμα, το χρονικό όριο της έναρξης κατασκευής της πολύπαθης Πατρών-Πύργου, στην οποία έχουμε θρηνήσει και εξακολουθούμε να θρηνούμε αμέτρητα θύματα. Οι πληροφορίες λένε ότι ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ετοιμάζει επίσκεψη του Χρ. Σπίρτζη στην Ηλεία, προκειμένου να κάνει αυτοψία στα έργα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενόψει εκλογών.

Σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται θερμή υποδοχή του υπουργού από τους Ηλείους, που έχουν φτάσει στα όρια της υπομονής τους και ακόμη ακούνε αόριστες υποσχέσεις.

Η σύσκεψη με Σπίρτζη στην Αθήνα προκάλεσε βομβαρδισμό από το στρατόπεδο των βουλευτών της Ν.Δ. σε Ηλεία και Αχαΐα.

Οπως λένε, ο υπουργός, που τους εξαίρεσε από τη συνάντηση, προτίμησε να κοροϊδέψει πολλούς για πολύ, ενώ ο περιφερειάρχης προτίμησε να θυσιάσει ένα πολύ σημαντικό έργο στον βωμό της προσωπικής του στρατηγικής, εννοώντας τις ζεστές σχέσεις που διατηρεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται.

Πηγή: Secret

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα