H υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα βάφτισε τον καφέ με τον πρώην αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρο, εθιμοτυπική επίσκεψη.

Η κ. Παπακώστα φάνηκε ενθουσιασμένη που συνάντησε τον κ. Αντώναρο, ο οποίος πέραν από τα πρώην ...αξιώματά του δεν έχει πλέον κάποια επίσημη ιδιότητα που να δικαιολογεί την επίσκεψη του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι απλός φίλος της υπουργού. Η τελευταία ωστόσο έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου αναφορικά με τη σημερινή συνάντησή της.

Η ημέρα της υπουργού ήταν εξαιρετικά γεμάτη καθώς, μετά και τη συνάντηση με τον Βαγγέλη Αντώναρο, ακολούθησε νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και τον πρόεδρό του, Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Η «κουραστική» ημέρα της υπουργού ολοκληρώθηκε με μία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Η κ. Παπακώστα επιβεβαίωσε, μετά και το μπαράζ των συναντήσεων που πραγματοποίησε σήμερα, ότι η παρουσία της στο υπουργείο δεν αφορά την αποκατάσταση του πολιτικού της μέλλοντος αλλά την επιθυμία της να υπηρετήσει την πατρίδα.