Νέα εστία έντασης που εντείνει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων προκάλεσε η συνέντευξη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, που ζήτησε την έξοδο του υπουργού Εθνικής Άμυνας από την κυβέρνηση και στον οποίο απάντησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.  

Ο κ. Καμμένος επιχείρησε στην σημερινή του εμφάνιση στην ΕΡΤ όπου απολογήθηκε για την διπλή βόμβα που έριξε στην συγκυβέρνηση τόσο για τις αμερικανικές βάσεις, όσο και για το Σκοπιανό, να αποδώσει την κριτική του κ. Παπαδόπουλο στη δυσαρέσκεια που δημιούργησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν του έκανε κάποιο ρουσφέτι.

Συγκεκριμένα κατά την σημερινή του εμφάνιση στην ΕΡΤ, ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις επιθέσεις και στην κριτική που δέχεται από μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υπουργούς, απευθύνθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο, τον οποίο αποκάλεσε «φουκαρά» και υπογράμμισε ότι «Βάζουν τον φουκαρά τον Παπαδόπουλο να μου κάνει επιθέσεις. Αυτός ο φουκαράς ο Παπαδόπουλος μου είχε ζητήσει κάποτε κάτι ρουσφέτια και του είπα ότι εγώ δεν κάνω ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».     

Απάντηση Παπαδόπουλου στα parapolitika.gr

Σήμερα ο «…φουκαράς» κατά τον κ. Καμμένο, Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στα parapolitika.gr έδωσε την δική του απάντηση στον Πάνο Καμμένο:  «Από τον Πάνο Καμμένο, ζήτησα επίσημα να ικανοποιήσει ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Να παραχωρήσει ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στα Τρίκαλα για να αξιοποιηθεί και να γίνει ιστορικό μουσείο. Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με αυτόν τον κύριο.

Απάντησε σ’ αυτόν ήδη ο κ. Σκουρλέτης και πολλοί άλλοι», διευκρινίζει στα parapolitika.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.   Να σημειωθεί ότι χθες ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στον υπουργό Άμυνας, καλώντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει υπουργείο στον Καμμένο. «Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Αμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Αμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών.  

Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Αμυνας».  

Ο ίδιος μάλιστα συμπλήρωσε ότι θα μπορούσε να είναι σε ένα υπουργείο που να μην έχει σχέση ούτε με τις αρμοδιότητες του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.