Τους… μακεδονοκλάστες των ΑΝΕΛ, έδειξε από τη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος, σε μια επίδειξη πατριωτισμού που επιχείρησε να κάνει βλέποντας ότι η αντίστροφη μέτρηση για το κόμμα του, αλλά και για την παραμονή του στην κυβέρνηση έχει αρχίσει.

Ο Πάνος Καμμένος πιεσμένος από τις δημοσκοπήσεις που τον πετούν έξω από τη Βουλή και η υπό διάλυση ΚΟ του – στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το κόμμα του καθώς δεκάδες στελέχη των ΑΝΕΛ έχουν αποχωρήσει – επιχείρησε στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ να τονώσει το πατριωτικό του ακροατήριο, το οποίο ωστόσο γνωρίζει ότι έχει περιοριστεί.

Αποκαλώντας «μακεδονοκλάστες» όσους έχουν διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και δηλώνουν ότι θα στηρίξουν την κυβέρνηση και την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή τους κ.κ. Τέρενς Κουίκ, Θανάση Παπαχριστόπουλο, και την κ. Έλενα Κουντουρά, ο Πάνος Καμμένος σε μια προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις τους έδειξε την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

Άλλωστε, μετά από την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσών από την Βουλή της πΓΔΜ η ανακωχή στην κυβέρνηση δεν θα ξεπεράσει το Μάρτιο, αφού τότε αναμένεται να έρθει η καυτή πατάτα του Σκοπιανού στην Ελληνική Βουλή και ο Πάνος Καμμένος να αποχωρήσει από την κυβερνητική συμμαχία όπως έχει δεσμευτεί.